Ilmoittautuminen ennätysvauhdissa, nyt jo 150 rikki!

Kategoria: Uutiset

22. Salpavaelluksen ilmoittautuminen on sujunut ennätysvauhtia. Reilut kaksi viikkoa ennen ilmoittautumisen päättymistä (17.6) on jo 154 vaeltajaa ilmoittanut tulostaan, valtaosa näiden nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta. Lomakehan löytyy kunkin reittiselostuksen vierestä.

Viime kesänä Salpavaellukselle osallistui 203 vaeltajaa.  Silloin ensimmäinen satanen täyttyi vasta 9. kesäkuuta. Nyt siis tahti on selvästi parempi. On täysi syy uskoa, että Salpapoluilla on viikko jälkeen juhannuksen vilskettä entistä enemmän. Järjestäjät ovat varautuneet 250 vaeltajaan! Tilaa on siis vielä yllin kyllin.

Järjestelytoimikunta kokoontui viime viikon torstaina tekemään viimeiset tarkistukset suunnitelmiin ja varautui panemaan aikaisempaa isomman joukon vaatimat puitteet kuntoon. Jo nyt on selvää, että reittipäälliköt joutuvat kohottamaan valmiuttaan muun muassa riittävän opasmäärän hankkimiseksi. Ja päinvastoin, muun muassa Lappeenrannan alueella viime vuonna valmistuneet Salpaoppaat saavat vihdoin oivaa tekemistä. Tämä uutinen olkoon hälytys myös heille! Hyvältä näyttää!Viime vuonna reittipäällikkö Kari Tahvanainen puhui Kivijärven etlärannalla tulvituspadolla. Nyt hänen johdollaan kierretään koko järvi. Kuva Raili Leino, Salpavaellus 2014