Faittereilta uusi levy

Kategoria: Uutiset

Suomen Rauhanturvaajaliiton Faitterit-soittokunta on ollut vuosia Salpavaelluksen vakiokalustoa. Sen arvo on kasvanut arvoon arvaamattomaan sen jälkeen kun puolustusvoimien soittokuntien vähentämisen jälkeen niitä alkaa olla todella vaikea saada maanpuolustustapahtumiin. Keikkoja ”valtion soitolle” olisi moninkertaisesti siihen nähden, mihin ne ehtivät. Faitterit on Salpavaelluksen pelastus. Joukko tekee työtään vapaaehtoispohjalta ja soittajia on ympäri maan.

Faitterit julkaisi toukokuussa uuden CD-levyllisen rauhanturvaajasoittokunnalle ominta musiikkia. Levyä on saatavilla Salpavaelluksella ainakin lauantai-iltana Operaatio Para Bellum -reitin yöpymistukikohdassa ja sunnuntaina maanpuolustusjuhlan aikana. Levyn hinta on 12 euroa.

Levyn sisältötietoa täydennetään tähän heti kun aineistoa saadaan ensi yön aikana lisää. Ja tässä sitä, klikkaa. FAITTERIT CD MAINOS A3

Faitterit puhalsivat posket pullollaan viime kesänä Salpavaelluksella Pyyhinlammen tukikohdassa. Nyt he esiintyvät la-iltana Rantaharjussa ja tietysti sunnuntaina maanpuolustusjuhlassa Salpalinja-museolla.