Ilmoittautuminen on nyt ajankohtaista

Kategoria: Uutiset

On ilmennyt, että kaikki eivät ole saaneet järjestäjiltä ilmoittautumisen jälkeen automaattista palauteviestiä.

Syy on mitä todennäköisimmin vastaanottajan tiukoissa roskapostisuotimissa. Jos viestiä ei tule, lähetä viesti salpavaellus@salpavaellus.net, niin laitamme kuittauksen ja sen mukana muistutuksen osanottomaksun tilitiedoista, joka on  FI73 5268 0020 0034 77 BIC OKOYFIHH, saaja Salpavaellus –94. Osanottomaksu pyydetään maksamaan myös 18.6.2014 mennessä.

Salpavaelluksen järjestelyjen onnistumiseksi osanottajien ennakkoilmoittautuminen on siis tarpeen. Takaraja on juhannusviikon keskiviikko 18.6. 2014. Totta kai tarvittaessa mukaan pääsee myöhemminkin, vaikka lähtöluukulla, mutta se vaatii järjestelypäässä erityistoimia. Kuljetuskapasiteetin ja muonituksen riittävyys varmistuu ilmoittautumisella.

Ohjeet ilmoittautumisesta ja osanottomaksuista ovat reiteittäin reittiselostusten yhteydessä. Ilmoittautuminen on kätevintä, kun jo täällä netissä olet, reittikohtaisesti ilmoittautumislomakkeella.
Täytät pyydetyt tiedot ja lähetä. Tiedot tulevat järjestäjille ja sen vakuudeksi saat automaattiviestit ilmoittautumisesi perilletulosta maksuohjeineen ja vielä reittipäällikön terveiset.

Tervetuloa Salpavaellukselle!

Salpavaelluksen tunnus 2014