Järjestelytoimikunta pisti hommat putkeen

Kategoria: Uutiset

Salpavaelluksen järjestelyt ovat edenneet loppuhionta-asteelle. Järjestelytoimikunta kokoontui runsaslukuisena (16 henkilöä) keskiviikkoiltana Miehikkälän Salpalinja-museolla ja kävi vaelluksen eri vaiheet läpi. Viime syksynä päätetyt peruslinjat olivat pohjana, kun niiden toteutus täsmennettiin teoiksi viikko jälkeen juhannuksen ajoittuvassa tapahtumassa.

1-DSC_0004

Vaellusjohtaja Antti Pakkanen johti Salpavaelluksen järjestelytoimikunnan kokousta.

 

Kokouksessa todettiin mielenkiinnon tapahtumaa kohtaan olevan hyvällä tasolla. Kiitos monipuolisen ja vaihtelua tarjoavan reittivalikoiman ja ohjelman. Nyt kun aikaa ilmoittautumisen takarajaan 22.6. on vielä neljä viikkoa, on jo osanottajia ilmoittautunut noin 90 henkilöä. Viime vuonna määrä oli samaan aikaan hieman enemmän; joka tapauksessa vauhti enteilee hyvää kahden viimeisen vuoden huippumääriä, yli 200 osanottajan ylitystä. Vielä ehtii paljon tapahtua.

Salpavaellus huipentuu 3.7.2016 klo 13. alkavaan maanpuolustusjuhlaan. Siihen osallistuvat kaikki vaeltajat ja Virolahden Harjun Checkpoint Salpa –tapahtuman rauhanturvaajat. Heillehän on valmisteltu oma vertaistapahtuma. Se on luontevaa, kun Suomen Rauhanturvaajaliitto on Salpavaelluksen suojelija. Tänä vuonna vietetään myös suomalaisen rauhanturvatoiminnan 60-juhlavuotta.

Salpavaelluksen takana on yhä enemmän nuoria toimijoita kokeneemman kaartin ohessa. Rooliopas Rissasen, Kari Suoknuuti (oik), valokuvausilmeen ottaminen myöhästyi sadasosasekunnin.