Myönteistä säpinää järjestelyissä

Kategoria: Uutiset

21. Salpavaelluksen suosio on saanut järjestäjiin myönteistä säpinää. Selvästi tavanomaista suurempi osallistujamäärä on pannut huollon ja reittipäälliköt tarkistamaan suunnitelmiaan ja jopa täydentämään varustusta, telttoja ja pajamajoja sekä lisäämään kuljetuskapasiteettia. Tavoite on, että kaikki sujuu. Ja saunaankaan ei tarvitse kaikkien välttämättä päästä yhtä aikaa; kesäilta on pitkä.

Kun noin 200 vaeltajan joukkoon lisätään vajaat  parikymmentä opasta, niin kolmella reitillä samoilee komea joukko Salpalinjaan perehtyjiä. Ja sitten sunnuntaina, kun tuo joukko yhtä aikaa kokoontuu Sillanpään marssilaulun tahdissa Salpalinja-museon pihaan heille varatuille penkeille, näky on sykähdyttävä. Lisäksi muuta väkeä on paikalla varmasti vähintään toinen mokoma. Sääennuste lupailee sunnuntaille poutaa ja jopa 17 lämpöastetta! Suomen kesäsää on pukeutumiskysymys.

– Salpalinja kestää ja järjestelyt pelaavat, vaellusjohtaja Risto Sivula toivottaa vaeltajat tervetulleeksi Kaakonkulmalle ja sunnuYö armeijan puolijoukkueteltassa on kokemus sinänsä. Seuraava yö kotona auttaa ymmärtämään kotivuoteen arvon.ntaiksi Miehikkälään maanpuolustusjuhlaan.