Reiteillä on vielä tilaa

Kategoria: Uutiset

Ilmoittautuneita perjantaina 12.6 iltapäivällä on noin 180 vaeltajaa! Matkaa noin 250 vaeltajan osanottajakattoon on vielä reilusti, vaan ei rajattomasti!

Salpavaelluksen ilmoittautumisen takaraja lähestyy juhannuksen kanssa samaa tahtia. Keskiviikkoon 17.6 mennessä ilmoittautuneet ovat automaattisesti muonavahvuudessa. Sen jälkeen ilmoittautuvien osaltakaan peli ei ole menetetty; homma hoidetaan pikkaisen suuremmalla vaivannäöllä!

Tämän hetken tilanteen mukaan Kivijärven kierros ja Rantatien linjat -reitit vetävät tasatahtia. Eniten tilaa on Tulikaste Salpalinjaan -reitillä ja hyvä niin. Nimittäin sille osallistuvat tulevat saamaan ”ensi-iskun” Salpalinja-tietouteen ja siinä sopivan leppoisa aikataulu ja kohtuulyhyet taipaleet antavat oivan rauhan päästä linnoituksen monumentaalisuuteen kiinni.

Tulikaste-reitin majoitustukikohta on vain puolen kilometrin päässä vaelluksen alkamis- ja päättymispisteestä. Tutustuttavat kohteet ovat kaikki kävelymatkan etäisyydellä.

Muistutettakoon Kivijärven kierroksen sanottajia, että reitti alkaa lauantaiaamuna poikkeukselliusesti Taavetin Lomakylästä Luumäeltä, ei niin kuin ennen Salpalinja-museolta!Käyntikortti etusivu