Salpavaellus hyvin esillä mediassa

Kategoria: Uutiset

Salpavaellus 2016 on ollut hyvin näkyvillä päivälehtien verkkosivustoilla (http://www.salpavaellus.net/uutiset/mediaseuranta/ ). Jatkoa seurannee pitkin talvea ja kevättä, kun harvemmin ilmestyvillä maapuolustusalan lehdillä on tiedotustoimintamme tarjonta käytettävissä.

Uutisoinnissa kärkeen nousevat tietysti uutiset ja luonnollisesti suojelijavuorossa olevan Suomen Rauhanturvaajaliiton kautta suomalaisen rauhanturvaamisen 60-juhlavuosi. Se on hyvä ja vei asiamme aina puolustusministeriön tiedotteeseen asti.

Salpavaellus ensi kesänä on siitä erikoinen, että suojelijan ”joukot” on nyt poikkeuksellisesti ohjattu omaan erillistapahtumaan Virolahden Harjuun. Kolme varsinaista vaellusreittiä ovat koko muun kansan käytössä aivan entiseen tapaan. Myös niille järjestäjät odottavat täydestä syystä runsasta osanottoa.

Vaelluksen päättävässä maanpuolustusjuhlassa reitit ja nyt myös rauhanturvaajat kohtaavat aikaisempien vuosien tapaan. Ja kun juhlaan osallistuvat myös Salpalinjan perinneyhdistyksen perinnetapaamisen osallistujat, niin museomäellä nähdään todennäköisesti tähän mennessä näyttävin Salpavaelluksen päätösjuhla!

Reserviläinen käsitteli verkkosivuillaan ensi kesän Salpavaellusta tällaisella ulostulolla .