Salpavaellus mukana ”retkimessuilla”

Kategoria: Uutiset

Päivitys 4.3.2016 klo 15. Markkinatykkimme Juha on sairastunut. Jos (ja melko varmasti) kun ihmeparantumista ei tapahdu lähimmän vuorokauden aikana, edustuksemme messuilla jää Kaakko 135 -osastoesittelijöiden varaan. He osaavat asiasta kiinnostuneet ohjata Salpapolulle ja Salpavaellukselle.

Salpalinja ja samalla Salpavaellus on jykevästi esillä 4.- 6.3.2016 OutdoorExpo 2016 messuilla Helsingin messukeskuksessa. Armoitettu Salpalinja-oppaamme ja Salpalinjan tietopankki Juha Kilpeläinen on Kaakko 135 –osastolla 6n140 tavattavissa jokaisena messupäivänä. Helsingin seuduilla viikonloppuna liikkujat, käykääpä tervehtimässä aina ystävällistä Juhaa!

Läsnäolo ”retkimessuilla” on osa Salpavaelluksen ja Kaakko 135:n hyvää markkinointiyhteistyötä. Juha tuo osastolle vankan Salpalinja-osaamisen ja -tiedon ja Kaakko 135 osoittaa siihen puitteet.  Kaakko 135 messuilla

Salpavaelluksen jakotavarana on käteväksi osoittautunut käyntikortti. Sen tärkein viesti on johdattaa saajansa www.salpavaellus.net -sivustollemme. Sivusto kertoo kaiken olennaisen Salpavaellukselle osallistumispäätöksen pohjaksi.

Salpavaelluksen kantaviin voimiin lukeutuva Juha Kilpeläinen Lahdesta askeltaa kärjessä myös vuoden 2016 Salpavaelluksen markkinoinnissa. Kuva RUK-opastuksesta 2012 Virolahden Harjussa.

Salpavaelluksen kantaviin voimiin lukeutuva Juha Kilpeläinen Lahdesta askeltaa kärjessä myös vuoden 2016 Salpavaelluksen markkinoinnissa. Kuva RUK-opastuksesta 2012 Virolahden Harjussa. Kuva Terho Ahonen