Salpavaellus paalupaikalla Res 60 v –risteilyllä

Kategoria: Uutiset

Reserviläisliitto kutsui Salpavaelluksen markkinointiosaston viime viikonvaihteen 60-vuotisjuhlaristeilylleen Baltic Queen –laivalle. Vaellus lähetti matkaan parhaat voimansa. He olivat messuesittelijänä ennenkin Salpavaellusta markkinoinut Juha Kilpeläinen Lahdesta ja vaelluksen kantaviin voimiin kauan kuulunut ja näkynyt Petri Rajajärvi, Virolahden ja Miehikkälän Reserviupseerikerhon puheenjohtaja.

Risteilyraportissa markkinamiehet olivat yleisvaikutelmaan tyytyväisiä. Ehkä molemmat odottivat hieman enemmän pysähtyviä asiakkaita infotiskille, mutta juhlatilaisuudet eripuolilla laivaa ja laivan ilot muutenkin saattoivat osalle matkustajia olla akuutimpia. Vaikka esitettä ja käyntikorttia ei saatukaan jaettua varattua määrää, oli vaellusliivit päällä päivystäneet markkinamiehet nähtävyys jo sinänsä. On uskottava, että laivan noin 1500 reserviläisvierasta eivät voineet olla näkemättä, että erityisesti tänä vuonna Reserviläisliitolla ja Salpavaelluksella on paljon yhteistä.

Vaellusesittelyn saldona oli muutama varma lupaus tulla vaellukselle. Vielä isompi joukko kertoi miettineensä jo kauan vaellukselle osallistumista. Ei ole kaukaa haettu ajatus, että osalle heistäkin mitta tulee täyteen ja he päättävät osallistua Reserviläisliiton suojeluksessa samottavaan vaellukseen.

Juha Kilpeläinen (vas) ja Petri Rajajärvi pitivät Salpavaelluksen lippua korkealla Reserviläisliiton tiskin takana Baltic Queen -laivalla , Reserviläisliiton 60-vuotisjuhlaristeilyllä.