Seuraa Salpalinja-keskustelua

Kategoria: Uutiset

Vuoden 2014 Salpavaelluksesta toipuminen lienee hyvässä mallissa. Kesä vaihtuu pikkuhiljaa syksyksi ja uuden vaelluksen valmisteluksi. Mitään konkreettista ei ole vielä tehty. Tiettyjä reittihahmotelmia on, joita jalostellaan. Tavoitteena on luoda ensi kesäksi jälleen kerran sellaista, josta ei voi olla pois.

Sitä mukaan, kun päätöksiä syntyy, niitä päivitellään tänne sivuille. Varmaan tämä syksy menee pitkälle niin, että vanhaa materiaalia on mukana rinnan uuden kanssa. Mutta se ei haitanne, koska nekin tiedot antavat suuntaa ainakin ensikertalaisille, mitä on odotettavissa.

Uutta tietoa odotellessa facebookissa pyörivät ystävämme ovat tervetulleita seuraamaan ja liittymään Salpavaeltajat-ryhmään. Siellä on ajoittain ihan viihdyttävääkin jutustelua ja lähes päivittäin jotain uutta yksityiskohtaa Salpalinjasta. Kirjaudu erikseen Facebookiin. Ylemmän linkin takana on vain kuva ryhmän etusivusta, alemmasta pääset suoraan ryhmään, jos olet kirjautunut. Ja tietysti Salpalinjan salat –blogi paikkaa pahinta tiedonjanoa 1-2 viikon välein.

Salpavaeltajat fbryhmä

https://www.facebook.com/groups/127742510603002/777115248999055/?notif_t=like