Koska on tullut joitakin kysymyksiä Salpavaelluksen vanhan ilmoittautumisjärjestelmän korvaamisesta MPK-järjestelmällä, tässä on vielä ohje ja perustelut aiheeseen, klikkaa linkkiä ja lue: Ohje ja perustelut MPK-ilmoittautumiseen

Ilmoittautuminen Salpavaellukselle tapahtuu MPK:n järjestelmän kautta. Ilmoittautuminen kahdelel pisimmälel reitille on päättynyt. HUOM! Sunnuntain 1.7.2018 aamupäivän lyhyelle reitille, Salpalinja Salpausselällä -reitille voi ilmoittautua aina ma 25.6 iltaan saakka. ”Nopeat syövät hitaat!” Ilmoittautumislinkit avautuvat  kullakin reitille erikseen ja löytyvät asianomaiselta reittisivulta.

Ilmoittautuminen edellyttää MPK-järjestelmään kirjautumista, mutta se ei ole sen vaikeampaa kuin netissä yleensäkään; aiemmillekin Salpavaelluksille on ilmoittauduttu netin kautta. Ei siis mitään merkittävää uutta. Kun menet joko reittilinkeistä tai alla olevasta Kaakkois-Suomen koulutuspaikkalinkistä MPK-sivuille, niin sivun oikeassa ylälaidassa on Kirjaudu-linkki. Klikkaa siitä ja toimi niinkuin avautuva sivu pyytää.

Huom! Alle 15-vuotiaat ilmoitetaan mukaan tulevan aikuisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat vahvistuksen sähköpostiin. Jos sinulla on vaikeuksia ilmoittautumisen kanssa, ota rohkeasti yhteys vaikkapa reittipäällikköön.

Tässä linkki suoraan MPK-sivuille koskien Salpavaellusta, ilmoittautumislinkit myös täällä:  https://www.mpk.fi/Koulutuspaikat/Kaakkois-Suomi/Ajankohtaista/ArticleID/403/25-SALPAVAELLUS   Käy rohkeasti vilkaisemassa!

Salpavaelluksen OPPAAT  ja kaikki muut TOIMITSIJAT ilmoittautuvat ”toimitsijakurssille” tämän linkin kautta 17.6. iltaan mennessä:
https://www.mpk.fi/Default.aspx?tabid=1122&tap=94476

Näinkin reittisivuille pääsee:
Kun menet MPK:n sivulle  www.mpk.fi/Koulutuskalenteri ja haet ajanjaksolla 29.06.2018 –  01.07.2018 ja koulutusyksiköksi merkitset Kaakkois-Suomi, niin tämännäköinen (tässä vain kuvakaappaus, ei ole linkki)  näkymä tulee esiin, josta klikkaat haluamaasi reittiä / kurssia. Reitit MPK-kielessä ovat kursseja.