Uusia tekijöitä tarvitaan toimitsijoiksi

Kategoria: Uncategorized,Uutiset

Salpavaelluksen parin viime kerran vahva suosion kasvu luo järjestäjille paineita saada lisää väkeä toimitsijatehtäviin. Virolahden ja Miehikkälän reserviupseerit ja Kaakonkulman reserviläiset päättivät syyskokouksissaan käynnistää jäsenhankintakampanjan, jonka houkuttimena ovat valmiit, mielekkäät tehtävät Salpavaelluksella. Sehän on vapaaehtoista maanpuolustustyötä parhaimmillaan.

Ukrainan ja Krimin tapahtumat ovat nostaneet maanpuolustuksen ajankohtaiseksi Suomessa. Nyt reserviläisyhdistyksillä on otollinen sauma, suorastaan tilaus, vetää uusia ihmisiä toimintaansa. Rauhanomainen reserviläisliikehdintä on samalla viesti yli rajojen siitä, että Suomessa ollaan hereillä, ei vähiten Salpalinjalla.

Tämän sivuston Järjestäjät-palstalle on lisätty vaelluksen järjestäjäyhdistysten puheenjohtajien yhteystiedot. Heihin voivat olla yhteydessä kaikki toimitsijoiksi halukkaat, oli aie sitten liittyä niiden jäseneksi tai muuten vaan ilmaista halua olla mukana mukavassa ja valtakunnallistakin tunnustusta saaneessa toiminnassa. Myös sivuston Ruusuja ja risuja -lomakkeen kautta voi vapaaehtoisuutensa ilmaista.

Aiheesta löytyy lisää näkemystä myös täältä.

22 Salpavaellus logo