Vaelluksen johdossa tilapäisjärjestely 2017

Kategoria: Uutiset

Salpavaelluksen johtajana vuodesta 2015 lähtien toiminut Antti Pakkanen Haminasta on toukokuun puolivälistä 2017 lähtien ulkomailla kriisinhallintatehtävissä ”kasvamassa korkoa”. 

Vaelluksen johtajan sijaisena vuoden 2017 vaellusta johtaa varajohtajana ja huoltopäällikkönä jo vuosia työskennellyt Jukka Lappi Virolahdelta. Hänen vastuulleen jää myös ainakin vuoden 2018 Salpavaelluksen suunnittelun ja valmistelun aloittaminen.

Vaellusjohtajan sijaisen pyynnöstä Terho Ahonen Miehikkälästä, jo jäähdyttelyyn vetäytyneenä, on lupautunut olemaan käytettävissä vaelluksen ylijohdon reservinä. Yksi hänen tehtävistään on jo Jukan toimeksiannosta pelastussuunnitelman laatiminen.

Salpavaellukselle on pikkuhiljaa ilmoittaunut jo mukavasti väkeä. Vanhaa kaavaa noudattaen touko-kesäkuun vaihteesta alkaen ilmoittautumisliikenteessä alkaa kohina käymään. Sitä vaelluksen tiedotus- ja markkinointiosasto tukee parhaansa mukaan.

Kriisinhallintatehtäviin lähtenyt vaellusjohtaja Antti Pakkanen (vas) ja nyt hänen sijaisensa Jukka Lappi tervehtimässä tammikuun lopulla RUK:n edellistä johtaja Markku Hutkaa, Salpavaelluksen vahvaa puolestapuhujaa.